“Koronës i erdhi fundi”, këngëtarja shqiptare thirrje të festojmë lirinë duke…

Këngëtarja shqiptare nga Kosova, Vesa Luma thotë se Covid-19 i ka ardhur fundi dhe liria duhet festuar.

vesa luma

Duke postuar një foto në profilin e saj në rrjetet sociale, Vesa Luma vë theksin tek mënyra e të veshurit, në nivelin 2, duke qenë se gjatë izolimit, njerëzit u mësuan duke ndenjur me rroba shtëpie dhe sa më thjesht.

“Kështu që..Covid19 ka mbaruar për tani. Tani festojmë lirinë … le të festojmë në stilin # niveli 2”, shkruan ajo.