Kreu i OBSH-së pl.as bo.m.bën: Lajme shumë të këqija, në disa shtete ko.rona.virusi është…

Kreu i Organizatës Botërore të Shëndetësisë, Tedros Adhanom Ghebreyesus, në nëj tjetër deklaratë shumë pesimiste ka deklaruar sot se pandemia e ko.rona.virusit është akoma duke u përhapur me shpejtësi, kurse shumica e vendeve nuk kanë arritur ta vënë situatën nën kontroll.

Ai tha se më shumë se 11.8 milionë raste në botë aq sa janë raportuar dhe regjistruar në OBSH, gjysma prej tyre janë konfirmuar me COVID-19 në gjashtë javët e fundit.