“Kryej marrëdhënie me dy djem, por ‘zogu’ im po ndryshon dhe ka…”

Një vajzë e re kërkon ndihmë për një problem që po i ndodh. Ajo shkruan se prej 5 muajsh ka një lidhje me dy djem. Po ashtu shprehet se ajo kryen rregullisht marrëdhënie in.time me ta, por po i ndodh një problem.

“Kohët e fundit kam vënë re që “zogu” im ka ndryshuar disi, dhe ka marrë një ngjyrë pak më të errët. A ka lidhje kjo me lidhjet e mia in.time”.

Por çfarë thotë s*ksologia?

“Ky është një problem intim që vjen për disa arsye, por jo ajo që dyshoni ju. Bëni një konsultë me mjekun gjin.ekolog për të marrë diagnozën e duhur.