Kryeministri si Ardit Gjebrea, i merr në telefon një e nga njerëzit: Edi Rama jam, ça problemi keKryeministri Edi Rama në kuadër të propogandes ka nisur komunikimin me qytetarët që janë ankuar në platformën elektronike “Shqipëria që Duam”, lidhur me problemet që kanë për shkak të krijuar nga situata e koronavirusit.Rama po telefonon një e nga një të gjithë qytetarët që kanë dërguar pyetjet apo ankesat e tyre.“SHKRUANI DHE LINI KONTAKTIN TUAJ TELEFONIK. BRENDA 24 ORËSH JU KTHEJMË PËRGJIGJE”, shkruan Rama.

Bie në sy fakti që të gjithë qytetarët jane shume të informuar dhe ngjajnë më tepër si garniturë e kryeministrit për të zbukuar filmin e radhës.