‘Kryeministri trim me policë shumë’, si u ruajt Rama sot me kaska dhe gazlotsjellës në Koplik

Frika e Ramës nga qytetarët tashmë është një fotodëshmi që e shoqëron kudo që vete.

Edhe pse në vijë të parë në ERTV lëshon batuta trimërie dhe sfiduese ndaj kundërshtarëve, paskuintat tregojnë për një kryeministër frikacak që organizon të gjithë strukturat e Policisë për ta mbrojtur.

Kështu duket se ka bërë edhe sot dhe më së miri frikën në rritjen të kryeministrit frikacak e tregon numri i shtuar i policëve të veshur deri në dhëmbë, që mbajnë me vetë edhe gazlotsjellës, për ta shpëtuar. Kjo foto e formacionit policor është shkëputur sot në Malësinë e Madhe ku ndërsa kryeministri shiste trimërinë e radhës në ERTV, me dhjetra policie ishin gati të shpërndanin edhe zogjtë vetëm e vetëm që kryeministri të ndihej i sigurtë në propagandën e tij.