Kthehet në shtëpinë e tij pas 2 vitesh dhe vë duart në kokë, qytetari zbulon çfarë i kishte ndodhur

Nuk ndodh rralle qe ta gjesh ashtu sic e ke dorezuar shtepine me qira.

Por i ka ikur mendja kur ka pare te tijen Daniel Needes, nga Uelshi. Prej dy vitesh e perdornin persona te tjere dhe thote se shtëpia ishte në gjendje pothuaj perfekte pasi e kishte rinovuar pasi i ati ia kishte trashëguar, kur e la ne dorezim.

Por Dalieni u çudit kur qiramarrësit e tij u larguar krejt papritmas nga shtëpia pas dy vitesh.

Pasi ata u larguan zotëria kishte shkuar për të parë gjendjen e shtëpisë. ‘Ishte krejtësisht e sh.k.atërruar”, tha ai për mediat.

Lajmin e largimit të qiramarrësve e kishte mesuar vetëm përmes një njoftimi nga Departamenti i Punës dhe pensioneve.

Në lajmërim thuhej se pagesat për shtëpinë kishin ndalur.

Përmes fotove shihet qartë gjendja e mjerueshme e shtëpisë. Ushqime të mykura, qese dhe kuti me mbeturina ishin të hedhura kudo nëpër shtëpi.