Kudo t.ym, p.anik tek pasagjerët. Ulet urgjentisht avioni

Ulje të detyruar avioni i kompanisë së fluturimit British Airways.

Ai ishte nisur nga Londra dhe kishte për destinacion Valencian, në Spanjë, por bëri ulje e.mergjente pasi kabina u mbush me t.ym.

Fluturimi BA 422 nga Aeroporti Heathrow i Londrës ishte duke u ulur kur kabina filloi të mbushej me t.ym të hënën pasdite.

“Një eksperiencë e t.m.errshme gjatë fluturimit për në Valencia”, shjkroi në Twitter një nga pasagjerët pas zbritjes me urgjencë.

“U ndjeva si një film h.o.r.ror. Fatmirësisht të gjithë jemi të sigurt. Avioni u mbushur me t.ym dhe duhej të e.vakuohej urgjentisht”, tha ai.

Videot e postuara në internet treguan kabinën e mbushur me tym, ndërsa video të tjera tregonin pasagjerë që po evakuoheshin nga aeroplani. Deri më tani, nuk ka raportime për të lënduar.