KUJDES nëse keni ndërmend të shkoni në jug nesër, ndalohen lundrimet, ushtria do të…

Ditën e nesërme do të ndalohen të gjitha udhëtimet me mjete lundruese drejt bazës së Pashalimanit dhe Gadishullit të Karaburunit.

Shkak për ndalimin e lundrimit do të bëhet asgjësimi I municioneve të grumbulluara në ishullin e Sazanit. Ndalimi i lundrimeve me anije, gomone, jahte dhe skafe do të bëhet nga ora 9.00 deri në orën 19.00.

Njoftimi bëhet i ditur nga Drejtoria e Përgjithshme Detare, Kapitenaria Vlorë.