Kujdes, pamje të rënda! Del video e tragj*edisë, ja si u ekzekutuan nxënësit nga moshatarët

Një lajm i rëndë i shtangu të gjithë në mbarë botën, ku disa gjimnazistë që.lluan mbi shokët dhe mësuesit.

Mediat e huaja kanë publikuar pamjet e sigurisë së shkollës ku ndodhi sul*mi me armë në Brazil.

Sikurse duket në video, 17-vjeçari Guilherme Taucci Monteiro nxjerr pisto*letën dhe fillon të qël*lojë mbi nxënësit e tjerë, duke mos u lënë atyre asnjë mundësi të mbrohen.

Ai qëll*oi ndaj drejtoreshës së shkollës Marilena Umezu 59 vjeç dhe mësueses Eliana Xavier 38 vjeç përpara se të hapte zja*rr ndaj nxënësve.

Më pas hyn dhe autori i dytë, një 26-vjeçar, i cili nisi të qël*lonte me armë. Gjashtë nxënës mbetën të vr*arë dhe dy punonjës të shkollës.

Ngjarja mund të kishte përfunduar akoma më keq nëse 50 nxënës nuk do të ishin mbyllur në kuzhinën e lokalit të shkollës. Ata bllokuan derën me frigorifer. Ndërsa dy autorët kryen vetëv*rasje pas sul*mit. Ngjarja ndodhi më 13 Mars në një shkollë në San Paulo të Brazilit.