“Kujdes se po na dalin sms-të”, zbulohen mesazhet e kryetarit të bashkisë (FOTO)

Vijon denoncimi i rekrutimeve të punonjësve të administratës për të qene pjesëmarrës në mitingun e Ramës në Vlorë. Sikurse raporton  Faxëeb.al, një denoncim i bërë thotë se i është dhënë urdhër Administratës së Vlorës dhe Universitetit që të sjellin sa më shumë pjesëmarrës në atë që opozita po e quan si “anti-miting” i Ramës në Vlorë.

Gjithçka është me urdhër të kryetarit të Bashkisë së Vlorë, Dritan Leli. Mesazhkëmbimi mes kryetarit të Bashkisë Vlorë, Dritan Leli dhe një personi tjetër, nxjerr ‘blof’ Kryeministrin dhe tregon shqetësimin e kryebashkiakut për sa më shumë pjesëmarrës. Madje ai ofron edhe transportin me autobusë nga Fieri.

 

 

Lexo edhe: