Kujtim Gjuzi e gju.ajti në emision për gjo.ksin/ Ish-missi lëshon bo.mbë: Ballkoni im nuk…

Vijon ‘romanca’ në media mes Kujtim Gjuzit dhe Silvana Bushatit. Vetëm pak ditë më parë, deputeti i kuvendit ngacmoi në studio ish-missin shqiptar, duke i thënë se ka “ballkon” të rrezikshëm, referuar gjoksit. E ftuar sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, Silvana reagoi shumë qetë lidhur më ketë çështje, pasi, sipas saj, e gjitha ishte një batutë e Gjuzit.

“Unë nuk kam as ballkon të rrezikshëm, nuk e di ku e a parë ballkonin Kujtimi. Këto janë batutat e Kujtimit, se unë përpara se të isha te “Procesi Sportiv”, isha pjesë e partisë së tij. Pra këto janë batuta që i ka bërë dhe në emisione të tjera, ndaj s’ e besoj që e ka pas pikërisht për “ballkonin” tim.”, u shpreh ajo.