Kujtim Gjuzi: Kam bërë 9 mëkate, kam prekur 83 zemra dhe e kam nivelin e mirësisë 267%. E kam vendin në parajsëDeputeti i listës Basha Kujtim Gjuzi është mjaft aktiv në rrjetin social Facebook ku herë pas here bën sondazhe me aplikacionet që i tregojnë sa i mirë është apo i parashikojnë të ardhmen.Së fundmi ai ka provuar se ku do të përfundojë pas vd.ekjes duke bërë edhe një bilanc të jetës. Ligjvënësi thotë se ka bërë 190 të mira, ka prekur 83 zemra dhe se nivelin e mirësisë e ka 267%.Ndërkohë, shton edhe se ka kryer 9 mëkate.