Kunati i Zhaneta Josifit, deklaratë bo.mb.ë, tregon adresën e ‘mafias së sekteve fetare’: Janë më keq se dr.oga

Kunati i Zhanetës, kryefamiljare e familjes që më 2 korrik tre.ndit Shqipërinë, rrëfeu detaje të reja nga ngjarja. Ai thotë se se.ktet fetare janë llumi i kësaj shoqërie dhe mund të jenë më të rrezikshme se dr.og.at.

Gjithashtu zbuloi dy destinacione, “Selvia” dhe Pazari i Ri”, në të cilat sipas tij gjendet “mafia e sekteve fetare”.  Sakaq zoti Kristollari shtoi se gjendja e vajzës së mbijetuar, Blertës, është duke u përmirësuar.