Kur ai iku në punë, nusja i h.elmoi nënën, flet djali: Ato kishin…

Oltion Lame, i cili humbi nenen, por edhe gruan para dy vitesh, ishet sot në gj.yqin që po zhvillohet ndaj ish-bashkëshortes së tij, Marjana Çmeta.

Kjo e fundit dyshohet se v.rau vjehrrën e saj, Lirie Lami, duke e h.elmuar me fostoksinë.

Gjatë seancës së sotme djali i viktimës, Oltioni, dëshmoi mbi ngjarjen, mënyrën se si e mori vesh vdekjen dhe më pas për vrasjen e nënës, nga videoja e Hoxhës.

Sipas tij, nëna dhe ish-gruaja edhe më herët kanë pasur konflikte dhe pikërisht për këto konflikte prindërit kishin ikur nga shtëpia.

“Ditën e ngjarjes, nëna kishte shkuar te banesa për të çuar qumështin”, tha djali, ndërsa vrasja sipas tij ka ndodhur pas largimit për në punë.

Dëshminë e tyre dhanë edhe 6 persona të tjerë, të afër të familjes Lami dhe dëshmitarë okularë, të cilët treguan për momentin se si e kishin gjetur të pajetë Lirie Lamin dhe me shenja në faqen e majtë.