Kush është deputeti i PS që ndjek seancat e plenare shumë i fokusuarDeputeti i Partisë Socialiste, Rrahman Rraja arriti qe ne 25 prill te sigurohe edhe njëherë tjeter nje karrige në Kuvendin e Shqipërisë.Gjatë zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit, Rraja ka siguruar  7759 vota në qarkun e Durrësit.Sot ai është filmuar në sallën e Kuvendit, i ulur në llozha, me telefonin e tij në dorë dhe shumë i fokusuar tek seanca plenare.

Lexo edhe: