Kush është i arrestuari në Kurbin?! Super skeda e pasur kri.minale

Një 43-vjeçar nga Kurbini ka rënë në pra.ngat e policisë, pasi kërkohej për llogari të shtetit italian, ku edhe ishte dënuar me 11 vite bur.g. Burime zyrtare bënë me dije se falë informacioneve të marrë në rrugë operative, në bashkëpunim me Interpol Tirana u arrestua Fred Gjonaj.

Ky shtetas ishte i shpallur në kërkim ndërkombëtar nga autoritetet italiane, pasi Gjykata në Forli/Itali, në Prill 2005, e ka dënuar me 11 vite e 3 muaj burgim, për veprat penale “Organizatë kri.minale”, “Vje.dhje me ar.më” dhe “Pla.gosje” parashikuar nga Kodi Penal Italian.

Materialet hetimore i kaluan Prokurorisë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Kurbin për veprime të mëtejshme.