Kush është “i forti” i Lazaratit që e kapi sot policia, ndjekje si në filma

Në Lazarat, u kap sot Bako Buzheri, i cili ishte shpallur në kërkim.

Ai u a rrestua nga policia e Gjirokastrës sepse është d ënuar me 6 muaj b urg nga Gjykata e Tiranës për k undërshtim të forcave të policisë.

Por kush eshte ky djale?

Shtetasi Bako Buzheri, ka qenë i d ënuar më parë nga Gjykata e shkallës së Parë për K rimet e Rënda, me 21 vite heqje lirie për veprat penale të, “Heqje me të padrejtë e lirisë” dhe “Sh t rëngimit për vënie pasurie”, por është lënë i lirë duke u shpallur i pafajshëm nga Gjykata e Lartë.

Të arrestuarit, iu gjet edhe një sasi hashashi me vete.

Kur eshte a rrestuar me pare, ne 2016, ai ka kundershtuar forcat e rendit dhe nje sasi h ashashi qe ka pasur me vete e ka gelltitur.