Kush është “i forti” i Tiranës me BMW seria 7 të b linduar me targa ruse që u kap sot në Durrës, i shpëtoi disa a.tentateve dhe…

Personi qe shihni ne foton me lart eshte i arrestuari sot ne Durres Elvis Gaçaj, i cilësuar nga policia si një person me rr ezikshmëri të lartë.

Por ai eshte edhe nje emer shume i njohur per policine. Sot, ai ishte pasagjer ne nje makine, e cila bente manovra te dyshimta ne rruge dhe pas iu vu ne ndjekje policia. Ne kete moment, ai ka tentuar t’i shpetoje aksionit te policise dhe i ka ikur postbllokut, por me pas eshte kapur.

Pas kontrollit të ushtruar, uniformat blu i kanë gjetur Gaçajt një a rmë p i stoletë, të cilën e mbante pa leje.

Elvis Gaçaj i forti me BMW seria 7 të b linduar me targa ruse, i shpetoi 3 a tentateve…Pronar i parcelave te d roges ne Shengjergj

Elvis Gaçaj, ne 2015 ka qenë objektiv i një atentati tek “Lulishte 1 Maji” në Tiranë, ku mbetën të v rarë gabimisht dy persona, ndërsa ai u plagos. Ai akuzohet edhe për parcelat e h ashashit në zonën e Shëngjergjit, si personi që i disponon dhe financon parcelat me l ëndë n arkotike.