“Kush nuk i mban maskat në këto vende, do…”/ Kreu i Urgjencës Kombëtare sapo na njoftoi, JA UR.DHRI i ri

Kreu i Urgjencës Kombëtare, Skënder Brataj ka theksuar sot rëndësinë e mbajtjes së maskave.

Ai u shpreh se maskat  do të bëhen me gjobë.

Brataj tha se Komiteti Teknik i Ekspertëve ka vendosur maskën me detyrim në transportin publik dhe se do të bëhet me detyrim ligjor dhe së shpejti do të ketë masë me gjobë për ata që nuk e respektojnë.

“Komiteti Teknik i Ekspertëve ka vendosur për të mbajtur maskën në transportin publik.  Transportin publik e shikojmë shumë të rrezikshëm. Rrinë ngjitur me njëri-tjetrin, e mbajnë maskën tek mjekra. Do vendoset masa e gjobës për personat që nuk do të mbajnë maskën,” u shpreh Brataj.