“Kush prish zgjedhjet s’do udhëtojë në BE e SHBA”, kjo është bashkia që nuk pyet për urdhrin e Ramës

Kryeministri Edi Rama deklaroi se kush do te tentoje te prishe zgjedhjet e qershorit, do te perballet me nje refuzim sa i perket hyrjes ne BE dhe SHBA.

Megjithate, duket se ky urdher nuk perben ndonje paralajmerim te forte per disa.

Votuesit e Devollit kanë gjithashtu edhe nënshtetësi grek, që do të thotë se në një situatë hipotetike kur dikush nga Dropull do të shkaktojë incidente në zgjedhje, edhe pse mund të penalizohet nga nënshtetësia shqiptare, me nënshtetësinë greke s’e ndalon dot askush të lëvizë në vendet e BE-së dhe në SHBA.