Ky burrë nga Shqipëria u kthye në hero, si e shpëtoi komshiun i cili ishte mbyllur dhe …

Një shqiptar po quhet hero në Suedi pasi i shpëtoi jetën fqinjit të tij.

Kjo ndodhi kur një z.j.arr i madh sh.përtheu në një bllok banesash në Alby të Suedisë të dielën në mbrëmje.

Sipas mediave vendase, një shqiptar së bashku me fqinjët e tjerë janë kthyer në heronj, duke u ardhur në ndihmë të rr.e.zikuarve dhe duke shpëtuar një burrë nga f.l.akët, pasi kishte mbetur i bllokuar në shtëpi.