Ky djalë ka habitur botën, me veshët ka bërë veprimin e pabesueshëm

Ky djalë i ri australian ka bërë një veprim me trupin e tij, që pak njerëz mund ta besojnë, për një arsye qesharake mund të themi.

Ai ka marrë guximin që të heqë pjesën e brendshme të llapës së veshëve të tij për të ndryshuar qëllimisht pamjen e tij estetike dhe për të arritur një paraqitje më unike.

Artisti i modifikimit të trupit Chai Maibert ndau një foto të “heqjes së kallëpëve” në mediat sociale, e cila prej atëherë është shpërndarë nga mijëra njerëz.

“Heqja e kallëpëve”, siç thotë ai, përfshin heqjen me kirurgji të koncha, e cila është pjesa qendrore e veshit të jashtëm.

‘Për të treguar disa fakte, duhet të dini re se kjo procedurë nuk ju bën të shurdhër. Kjo mund të dëmtojë aftësinë tuaj për të dëgjuar për javën e parë ose dy. Dëgjimi më pas do të përmirësohet”./ShkodraNews

Lexo edhe: