Ky lajm bo.mb.ë nuk pritej, zhvillime të bu.jshme për kampionin e madh, ç’po ndodh me Schumacher

Zhvillime të rëndësishme dhe shumë lajme të bu.jshme janë mësuar në lidhje me fatin e kampionit të madh dhe shumë të dashur për të gjithë ne, Michael Schumacher.

Ish-kreu i Ferrarit, Jean Todt ka thënë se familja e Michael Schumacher është duke punuar për shfaqjen e parë publike të legjendës së Formula 1.

“E kam takuar Michaelin javën e kaluar”, ka thënë francezi, që aktualisht është president në FIA. Ai po lu.fton. Shpresoj që bota do ta shohë atë përsëri. Kjo është ajo që ai dhe familja e tij po punojnë”.Ka përfunduar Jean Todt.