La disa letra në fund, më pas ia heq vetes. Polici gjendet i pajetë në zyrën e tijNjë efektiv policie i ka dhënë fund jetës brenda ne shtepi.Ko ka ndodhur ne Nju Jork dhe eshte nje kembane alarmi per departamentin e policisë atje sepse numri i policëve që kanë v ra rë veten ka shkuar në 8 brenda këtij viti.Polici 35 vjeçar kishte 7 vite që shërbente ku u caktua të kryente shërbimin. Ai ka lënë disa shënime por të cilat nuk janë bërë publike thonë zyrtarët për mediat amerikane.

Polici ishte në detyrë kur ka kryer vetëv rasjen.

Brenda këtij viti shënohen 8 raste kurse në 6 raste kanë ndodhur që nga qershori.