La “Portokalli” për këtë emision, Olsi zhgënjehet keq: Nesër jap dorëheqjen nga Klan (DEL VIDEO)

Ai u bë i njohur për publikun pasi u shfaq si aktor i ri në Portokalli, ku shumë shpejt fitoi zemrat e të githë publikut me rolet e tij interesante.

Por pak kohë m pas ai u largua nga portokallia për të kaluar në Televizionin Klan ku bashkëpunon me dy ish aktorët e tjerë të Portokalli, Bes Kallaku dhe Erion Isai.

Ata shfaqen cdo të diel në Be Cafffe, e pikërisht në këtë program Olsit i kanë bërë një video të fshehtë duke “e prerë fare”.

Erioni dhe Besi fituan nga 500 euro secili ndërsa Olsi gjeti në zarf vetëm 50 euro dhe u mërzit.

“Kjo reklamë nuk del ose unë e lej, bëjmë këtë puntatë dhe unë nesër jap dorëheqjen te Klani. Për kokën e motrës po, s’bëhet fjalë”, u shpreh Olsi i prekur.

Në fund Besi dhe Erioni i bënë të ditur Olsit se kjo ishte kamerë e fshehtë.