Lajm BO.M.BË nga Shkodra, përgatituni për zgjedhje, ja kur do zhvillohen…

Senida Mesi, pas votimit për delegatët në Kongresin e Partisë Socialiste, ka deklaruar se në Shkodër do të ketë patjetër zgjedhje, me dekretin e këtij Presidenti apo të ndonjë presidenti tjetër.

Mesi kërkoi nga të rinjtë të shkëputen nga mendësia komuniste dhe e pyetur për faktin që vetë PS nuk ka kërkuar ende ndjesë për krimet e komunizmit, ajo u shpreh se e shkuara nuk duhet harruar, por vetë paryia ku aderon është e shkëputur nga kjo e kaluar e errët.

Sa i takon zgjedhjeve te parakohshme Mesi tha se PS është përherë e gatshme për çdo sfide dhe është partia me e madhe ne vend e cila niset qe ne start me 500 mije vota me shumë se cdo parti tjetër.

Ndër te tjera Mesi tha qe ka marre fund KÇK e individëve qe abuzojnë mbi sistemin qofshin këto zyrtarë, gjyqtarë apo prokurorë