LAJM I FUNDIT/ Ndodh tra.gjedia në Vlorë, burri që.llon me sëp.atë dy gratë e shtëpisë

Një ngjarje horror ka ndodhur para pak minutash në Vlorë, në fshatin Gumenicë të këtij rrethi.

Një burrë ka goditur me sëpatë fillimisht vajzën e xhaxhait dhe më pas nënën e saj.

Nuk ka ende informacion mbi gjendjen e personave të lënduar nga kjo ngjarje.

Ende nuk bëhet i ditur asnjë detaj nga policia vendore.