Lajm i fundit/ Policia shoqëron 23 persona, morën pjesë në protestën e opozitës

Pas protestës së opozitës, e cila zgjati për afro katër orë, Policia e Shtetit ka shoqëruar 23 protestues, të cilët dyshohet se gjatë protestës kanë hedhur mjete piroteknike në drejtim të tyre.

Ttë shoqëruarit ndodhen aktualisht në drejtorinë e Policisë së Tiranës dhe në disa komisariate.