LAJM I FUNDIT/ Qeveria vendos të japë shpërblim në fundvit, ja sa para do shpërndahenQeveria ka vendosur tu japë shpërblim pensionistëve për festat e fundvitit.Lajmin e ka dhënë ministrja e Financave dhe Ekonomise, Anila Denaj, duke thënë se qeveria e mbajti premtimin pavarësisht gjendjes së vështirë shkaktuar edhe për shkak të emergjencës pas tërmetit.“Këshilli i Ministrave vendosi sot akordojë bonusin 3 mije lekë për secilin pensionist dhe gjithë ata që trajtohen me fonde në këtë kategori”- tha ministrja.