Lajm i fundit/ Rrjeti i “fajdeve” në Shkodër, zbardhen emrat e të arrestuarve

Detaje të reja kanë dalë në dritë, lidhur me operacionin e zhvilluar ditën e sotme në Shkodër.

Nga informacionet më të fundit bëhet me dije se janë 12 persona të arrestuar dhe katër të shpallur në kërkim nga policia.

Sipas policisë, personat e arrestuar akuzohen se jepnin para me fajde dhe nëse personat nuk paguanin, ata u merrnin prona apo makina.

Të arrestuarit janë personat e mëposhtëm:

Byrhan Alija, 61 vjeç nga Shkodra

Edi Memçaj, 33 vjeç nga Shkodra

Adri Bala 22 vjeç, nga Shkodra;

Artan Dragani 39 vjeç nga Shkodra

Marjan Bregu 31 vjeç nga Shkodra

Vinko Nikprelaj 37 vjeç lindur në Podgoric dhe banues në Shkodër;

Eduard Fusha, 38 vjeç nga Shkodra

Elidon Qerimaj, 41 vjeç, nga Shkodra

Pashko Vuksanlekaj, 54 vjeç nga Shkodra;

Lul Sylja, 48 vjeç nga Shkodra;

Ilir Sokoli

Naim Ahmetaj, 52 vjeç lindur në Pukë dhe banues në Tiranë