Lajm i keq për shqiptarët, ja ç’ndodh me Instagramin orët e ardhshme

Përdoruesit janë zhgënjyer me problemet e shfaqura nga Instagrami.

Rrjeti social Instagram ka probleme në rifresikrimin e postimeve.

Aplikacioni filloi të kishte vështirësi në funksionim që prej orës 15:37, sipas monitoruesit të rrjeteve DownDetector.

Problemet kanë prekur përdoruesit Anglinë e Jugut dhe në Bregdetin Lindor të Shteteve të Bashkuara.

Përdoruesit u ankuan më së shumti për problemet në faqe duke shpjeguar se nuk arrijnë të shohin postimet e askujt.

Pritet që ky problem të prekë dhe Europën, ndërkohë që kompania e Instagram nuk ka bërë ende asnjë koment.