Lajthit ‘moti’, merrni masat se nesër do ndodh e paparashikueshmjaMuaji gusht do të mbyllet me diell dhe temperatura të larta, të cilat do të shkojnë deri në 40 gradë Celcius në zonën qendrore. Era do të jetë me drejtim Jugperëndim me shpejtësi maksimale deri në 6 m/sek në bregdet. Valëzimi do të jetë i forcës 2 me lartësi vale 0,3-0,5 metër në det të hapur.Zonat  malore  16/35°CZonat e ulëta  15/40°C

Zonat bregdetare 19/36°C