Lanë të digj.eshin katër fëmijët, zbulohet e vërteta tron.ditëse për dy prindërit…

Pa përgjegjshmëria e dy prindërve në Britaninë e Madhe çoi në fundin fatal të katër fëmijëve të tyre të vegjël.

Ngjarja ndodhi në vitin 2017, ku pas përfshirjes së banesës nga zjarri fëmijët nuk u shpëtuan dot.

Për këtë dy prindërit Chris Moulton dhe  Natalie Unitt  u arrestuan javën e kaluar, pasi cilësohen fajtorë për ngjarjen.

Riley, 8 vjeç, Keegan 6 vjeç, Tilly Rose 4 vjeç dhe Olly 3 vjeç u dogjën të gjallë brenda shtëpisë. Ndërkohë, që prindërit e tyre u larguan nga dritarja duke shpëtuar fëmijën e tyre të vogël, Chris, vetëm 2 vjeç.

Sipas hetuesve, ka dyshime të forta se prindërit mund ta kenë shkaktuar vetë zjarrin. Kjo gjë ka shkaktuar zemërim të madh në publik, ku njerëzit bëjnë thirrje për dënimin maksimal të tyre.