Lëkundje sizmike në Shqipëri, ja epiqendra dhe magnitudaërmeti me magnitudë 3.1 i shkallë Rihter ka goditur Shqipërinë. Mësohet se e epiqendra ka qenë 8 km larg të verilindje të qytetit të Lezhës. Nuk raportohet për dëme materiale.