Lëpiu akulloren në supermarket dhe e futi sërish në frigorifer, gruas i ndodh hataja

Një grua rrezikon 20 vite burg pasi filmoi veten duke lëpirë një akullore në supermarket dhe e ktheu më pas në frigorifer.

Videoja u bë virale, aq sa ra në duart e policisë e cila nisi menjëherë kërkimet për të identifikuar identitetin e saj dhe të personit që filmoi videon.

Tashmë mbi gruan rëndon akuza për dëmtimin e një produkti të konsumatorëve mund të dënohet me 20 vite burg.

SHIKONI VIDEON KETU