Letra që do të zgjedhësh ka një paralajmërim të fortë për tyNdonjëherë ajo që ne shohim në plan të parë mund të thotë shumë për ne. Në foton që ju patë, me siguri që ju ka tërhequr vëmendjen diçka në fillim… dhe ju e zgjodhët.Por, numri që ju mund të keni zgjedhur, ka një mesazh për ju.1. Aksidenti

Kjo kartë tregon vështirësi të ardhshme. Mendoni nëse nuk duhet të ndryshoni rrugë, për të shmangur një problem. Kjo letër kërkon ndihmë fizike, morale, financiare ose emocionale. Punoni më mirë me komunikimin në marrëdhënien tuaj nëse ka ndonjë ndjenjë izolimi. Periudhë e ngadaltë ajo e punës. Nevojiten masat shtrënguese financiare.

2. Urtësia

Urtësia paraqet një buf që ka fuqinë për të vëzhguar përtej fakteve, është një letër reflektimi, maturie dhe mençurie. Disa situata kërkojnë mençuri dhe pjekuri për t’i adresuar në mënyrën më të mirë të mundshme. Përballuni me problemet dhe mos i fshehni nën qilim. Bëhuni njeriu që i zgjidhni. Marrëdhënie të mira në vendin e punës. Marrëdhëniet e çiftit janë të favorizuara.

3. Dashuria

Mund të paralajmërojë një kompromis, fundin e një situate fërkimi dhe fillimin e marrëdhënieve më harmonike. Në marrëdhëniet e dashurisë mund të tregojë fillimin e një marrëdhënieje në vendin e punës ose madje edhe evoluimin e një miqësie. Në punë për ata që kërkojnë mund të tërheqin diçka që u pëlqen, nëse ky është qëllimi juaj duhet të mendoni dhe të përqendroheni për të. Humori juaj është i mirë dhe ju pëlqen të jetoni në harmoni jetën.