Lexoni që të lini mendjen/ 80 vjeçe por bëri 100 km rrugë me shpirtin e protestës

Ajo është 80 vjeçe, por bëri 100 km rrugë për të ardhur në protestën e PD në 13 prill. Mine Kola është gjyshja 80-vjeçare e cila erdhi që nga Mati në protestën e opozitës më 13 prill. Dhe historia e saj e publikuar tek Rilindja Demokratike, Denisa ka treguar se nëna e saj kishte dëshirë të merrte pjesë në protestë pasi donte të rrëzonte qeverinë Rama.

E veshur me një shami të bardhë në kokë, Mine Koka sfidoi shiun dhe e shoqëruar nga mbesa e saj, Denisa Vata mori pjesë në protestë. Siç thotë Denisa, ajo ka udhëtuar rreth 100 kilometër dhe do ta bëjë këtë edhe në protestat e tjera…deri në rrëzimin e qeverisë.