Luks e jetë pasaniku me vajza, djalin e Presidentit nuk do ta njihni

Djaloshi Endrit duket se po e shijon jetën e tij. Edhe pse jo shumë aktiv në rrjetet sociale kohët e fundit, ai shpesh bëhet pjesë e mediave. Endriti, zakonisht zë vend në media për jetën e  tij luksoze dhe vajzat me të cilat ai flirton. Përveç kësaj, për të diskutohet edhe për jetën luksoze që bën, duke shëtitur nëpër vendet e ndryshme të botës.

E ky stil i jetës duket se po i bën mirë Endritit, i cili paska shtuar shumë peshë.

Kjo vërehet në fotografinë më të fundit në të cilën ai ka dalë, e që është bërë në stadiumin Fadil Vokrri, ku shikoi nga afër lojën Kosovë – Bullgari.

Ai shihet me të atin, presidentin e Kosovës ndërsa vërehet se Endriti ka shtuar shumë në peshë e madje ka ndryshuar paksa edhe dukjen.