Ma.kabre/ Një 43-vjeçar shqiptar shkon në hotel me  dy 13-vjeçareNjë 43-vjeçar akuzat për su.lm se*ksual pasi mbrëmjen e djeshme ka dërguar dy vajza 13-vjeçare nga Prishtina në hotel për të kryer marrëdhënie.Mësohet se dy vajzat janë raportuar të zhdukura nga familjarët e tyre. 43-vjeçari po dyshohet se mori vajzat e mitura dhe me veturën e tij i dërgoi në një hostel.Pas ekzaminimeve mjekësore, është konstatuar se i dyshuari dhe të miturat nuk kanë kryer marrëdhënie se*ksuale, por ndaj të dyshuarit është iniciuar rasti si “Sulm se*ksual”.