Mal me dro.gë dhe automjete luksoze, kapen 5 shqiptarët

220 kg dro.gë dhe 3 automjete janë sekuestruar nga pika doganore e Kosovës.

Dyshohet se dro.ga e kishte prejardhjen nga Shqipëria, ndërkohë që në pranga kanë rënë edhe 5 personat të cilët zotëronin dro.gën.

5 pjesëtarët e grupit të strukturuar kriminal, akuzohen për veprat penale ‘Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge’.

Ndërkohë policia po punon për arrestimin e anëtarëve të tjerë të këtij grupi.