‘Mami merret me…’, Ana Lika fëlliq të ëmën: E ka filluar…

Ana Lika, mbesa e Inis dhe Ingrid Gjonit, ka qenë e ftuar në emisionin Thumb, nga ku tha se nga karakteri i ka ngjarë mamasë. Ajo deklaroi se identifikohet si delja e zezë në familje.

“Del një njeri padashje. Unë i kam ngjarë mamit. Del të blejë bukën dhe kthehet pas 6 orësh, se ka marrë me muhabet gjithë lagjen. E ka filluar nga ajo që kemi poshtë, dhe e ka mbaruar te furri bukës.”

Lexo edhe: