“Mami, nuk dua më të jetoj”, lutja e dëshpëruar në prag të ditëlindjes, djali merr surprizën pasi rasti u bë publik

Do te mbushte 14 vjec ne 21 shtator, por ka humbur deshiren per te jetuar pasi e ka lodhur v uajtja nga sëmundja shumë e rrallë, qe i shkakton p lagë të vazhdueshme dhe dh imbje aq te forta sa e kane lene te lidhur ne nje karrige me rrota.

“Kam jetuar boll” i tha ai nënës së tij në prag të ditëlindjes.

Tanya Williams ne kulmin e deshperimit beri nje apel prekes per gjithe boten: “Ju lutemi shkruajini kartolina urimi fëmijës tim për ta bërë atë të buzëqeshë përsëri”. Dhe ashtu ndodhi.

Qindra shënime po vijnë në shtëpinë e Rhys, qe e lane ate te habitur por edhe te mrekulluar.

Ai mori më shumë se 3000 kartolina nga e gjithë bota, aq shumë sa që një furgon i postes vjen vetem per dorezimin e tyre cdo dite.

“Kur Rhys i merr nuk e fsheh dot gezimin”- tregon e ema, duke thene se per te lexuar e ndihmon shoku i tij me i mire.

Nje falenderim publik ka bere per te gjithe ata qe shpenzuan pak kohe per kartolinat.