“Manjola Cakoni ka tentuar vetëvr.asjen”E rëndë ka qenë deklarata e Grida Dumën në lidhje me rastin e Manjola Cakonit nga Thumana.  Duma ka thënë se Cakoni ka tentuar vetëvr.a.sjen“Ne na vjen njoftimi që Manjola ka shkuar në spital në QSUT, sepse ka qenë në rr.ezik për jetën, sepse ka tentuar vetëvrasjen. Recetat e tregojnë se është he.lmim, vëllai thotë qe ka marrë të gjithë antibiotikët që ka pasur në shtëpi. Ajo e thotë në intervistë: që unë në rast se do dija, që bashkëshorti dhe fëmija më ka vdekur, unë do të kisha hequr tubat. Ajo ka dhënë  intervistën në 3 shtator, dhe pasditen e kësaj dite ka rrezikuar jetën me koshiencën e vet” , tha Duma në Euronews.