Masat e reja të lehtësimit, kryeministri nxjerr urdhrin e ri për tualetin. Ja si duhet përdorur

Qytetarët do të lejohen të futen në shtëpitë e të afërmve për të përdorur tualetin, kur do nisin te udhetojne per te vizituar miqtë ose familjarë.

Ne njw kohe që shumë tualete publike mbeten të mbyllura, shumë qytetare kishin shprehur “frikën” se ku do të lejoheshin të kryenin nevojat personale kur dilnin per vizita tek miqtë dhe familjarët.

Ndërsa Boris Johnson njoftoi sot një lehtësim të rregullave të izolimit në Angli, këtë pasdite, tha edhe se grupe deri në gjashtë persona do të lejohen te ulen së bashku në kopshtet e shtepive ose parqe.

Ai gjithashtu tha se njerëzve do t’u lejohet të futen në shtëpinë e një miku ose fqinji për të përdorur tualetin.

Kjo do të jetë hera e parë që qyetaret do të lejohen të shkojnë në shtëpinë e një personi tjetër që nga koha kur bllokimi u njoftua në 23 Mars.

Lajmi eshte pritur mire nga qytetaret qe duan të shkojnë te vizitojne te aferm apo familjen qe e kane larg nga vendi ku jetojne.