Maskat i futen natën në shtëpi, biznesmeni i fuqishëm i hoteleve sheh t.merr, shqiptarët po e…

Pronari i një hoteli ishte l idhur, rr ahur e g rabitur nga një b andë e përbërë nga tre persona që nxorën kasafortën nga muri dhe u zhdukën.

Sipas asaj që ka treguar biznesmeni në komisariat, pronari i hotelit tha se kishte ngelur i befasuar kur ka parë brenda shtëpisë së tij tre persona, të veshur me të errëta dhe me kapuç në kokë, me një theks lindor, ndërsa ai ishte në shtrat.

Tre h ajdutët e lidhën dhe e rrahën për të zbuluar se ku ishte kasaforta.

Pasi morën informacionin që donin, ata e hoqën kasafortën nga muri dhe u larguan.

Në atë moment, burri, i tronditur shumë, arriti të çlirojë veten nga l itarët dhe të lajmërojë policinë.

“Nuk është g rabitja e parë që vuan sipërmarrësi turistik: e para ndodhi një vit më parë në hollin e hotelit dhe u deshën dy muaj për të gj urmuar fajtorin, një shqiptar 24-vjeçar”, shkruajnë mediat italiane te cilat theksojne se edhe per kete ngjarje dyshohet qe nje b ande shqiptare t’i jete futur ne shtepi.