‘Mbaj pompë me vete mos më zë…’./E terrorizuar nga Covid-19, ja gjendja e moderarores së njohurModeratorja e njohur italiane Maria De Filippi ka treguar se si po e perjeton situaten e pandemise.Në një intervistë për revistën e njohur ‘Oggi’ ajo tha se ishte frikësuar shumë muajt e fundit për shkak të pandemisë së Covid-19.‘Kam bërë 6 teste seriologjike në mesin e shumë prokupacioneve udhëtoj me doreza dhe dizefekantë’ është shprehur ajo gjatë interivstës.

Gjithashtu puna e saj i’a ka shtuar më shumë ankthin:

‘Për shkak të punës më duhej të takoja vazhdimisht njerëz dhe vazhdimisht tmerroheja nga fakti se mund të merja virusin. Për këtë aryse mbaja dhe një pompë në çantën time dhe në komedinën e krevatit dhe e përdorja shpesh për tu qetësuar. Isha në ankth’.

Në fund të intervistët prezantuesja bëri thirrje për kujdes edhe pse situata është drejt përmisimit:

“E vërteta është se nuk ka mbaruar, të gjithë duhet të mësojmë të jetojmë me këtë virus, duhet të mësohemi me distancimin dhe të mendojmë ndryshe”.