“Mbajeni vajzën, dua florinjtë”, nëna e vajzës që u përdh.unua nga i ati tron.dit me deklaratën

Fiks Fare publikoi pak dite me pare rastin tron.dites te nje vajze, e cila perdh.unohej nga i ati.

I tmerr.shem ishte edhe reagimi i nenes se saj, e cila nuk e perkrahte aspak vajzen.

Mbremjen e sotme, ajo telefonon në redaksinë e Fiks Fare duke kërkuar florinjtë e vajzës dhe duke kërc.ënuar stafin.

“Mbajeni vajzën , dua florinjtë” kështu e nis bisedën nëna e 18 vjeçares së dhu.nuar seksu.alisht nga babai i saj për tre vite rresht.

Në redaksinë e Fiks fare, kanë mbërritur gjatë këtyre ditëve mesazhe me presione, nga të afërm që e braktisën vajzën pas denoncimit të saj në këtë emision. Ata kërkojnë vazhdimisht që vajza e tyre të kthejë unazën e fejesës, së bashku me dhuratat që i fejuari i ka bërë ditën e lidhjes së tyre.

Familjarët, pas gjithë kësaj historie incesti e braktisin duke mbështetur babain monstër.

Në të gjitha telefonatat dhe mesazhet, nëna dhe vëllai i vajzës 18 vjeçare nuk dënojnë veprimet e babait, por kërkojnë të vënë nderin në vend me anë të kërcënimeve kundrejt Fiks Fare dhe dukë bërë hasha viktimën e vetme, vajzën e abuzuar.

Ne vend që të falënderojnë gazetarët që shpëtuan vajzën dhe motrën e tyre nga babai kafshëror, tregohen burra zamani me mesazhe force./tch