Mbylle gojën se do hash edhe ti një pl.umb, sho.kuese këto detaje nga v.rasja në HimarëTë tjera detaje sho.kuese janë mësuar nga ngjarje e rëndë e ndodhur paraditen e sotme në Himarë.  Kliti Leka tashmë është autori i pranuar i kr.imit, ku qëlloi për vde.kje biznesmenin Niko Goro dhe la të plagosur motrën e tij, në derën e supermarketit të kësaj të fundit.Mësohet se një debat është bërë mes tij dhe pastrueses së marketit. Kjo e fundit I është drejtuar autorit me fjalët  “Çfarë bëre, i vrave”?Ndërkohë, 53-vjeçari Leka i është kthyer me fjalët thënë “Mbylle gojën se do hash edhe ti një plu.mb”!