Mbyllet institucioni i rëndësishëm shtetëror, ja sa persona janë prekur nga CovidMbyllet çerdhja Nr. 42 në Tiranë, për shkak të situatës nga COVID-19.Mësohet se kanë rezultuar pozitive me Covid-19 një edukatore dhe një punonjëse e kësaj cerdheje.Pas lajmit, i është bërë tamponi gjithashtu edhe pjesës tjetër të stafit të çerdhes, ndërsa janë njoftuar prindërit e fëmijëve që frekuentojnë këtë çerdhe.