“Më dërgoi një video erotike në 2 të natës”, reperi shqiptar nxjerr mesazhin e këngëtares së famshmeReperin Blazer ka bere nje deklarate te forte në emisionin Glamour Zone.Ai tregoi një rast ku eshte e përfshirë është edhe një këngëtare tepër e famshme.Ester Bylyku: A ka ndodhur ndonjëherë të të dërgojë ndonjë kolege gabimisht, ndonjë foto erotike?

Blazer: (qesh). Ka ndodhur, dhe nuk ka qenë foto, por ka qenë video. Ndodhi gjatë periudhës së karantinës, ka qenë ora diku 2 e natës, dhe po rrija në telefon. Kur më vjen një mesazh, pak rëndësi ka emri, nuk do ta them. E hap mesazhin dhe ishte një video erotike. U shtanga dhe thash : ‘Nuk është e mundur’. Dhe e pyeta: ‘Je e sigurt që këtë video e kishe për mua’? Nuk pata asnjë përgjigje, por fshiu mesazhin dhe mora një bllok. (qesh)